ATT TA NYA TAG.


Gonatt.

MIN

Livet är så jävla orättvist! Och om gud finns? helvete heller, sådana fall skulle du inte behöva må såhär.
Att se dig så ledsen som jag gjorde idag det känns, det gör så ont. Och du har all rätt till att få det bästa,
för du är inte värd det som har hänt!!!!!  Jag är så ledsen och arg. Jag älskar dig så mycket. Morfar<3

TJUGO.FEMTIOETT


LISTEN 2 THE MUSIC

Sitter och fundrar på vad som är "det", i den ultimata spotify listan. Min går numera under namnet FABILÖS MJUSIK, om den är så jävla fabilös tror jag inte. Alltid hamnar samma gamla låtar som typ 'fest hos mig' eller 'every time we touch' i remix version med i listan. Men inte denna gång! Jag lovar att denna lista kommer att spelas på varje nattklubb nu framöver. Ni ser ju själva resultatet hitills, fett! Sluta klaga hehe. Säg till om ni vill ha listan när den är klar.

Nu ska jag fortsätta lite på min och naughtys jordbruksrapport, hitills är den mest naughtys. Den som är lite mer kunnig än mig får gärna slänga in en kommentar om vart jordbruksstödet går, till vilka länder och vilka personer/företag. Inte så kul ne.





2 FRÅN IGÅR










Så fin översta bild......haha.
Haft en jävla följa jon huvudvärk hela dagen. Behöver nog inte förklara vad jag menar. Nu ska jag duscha sen lägga mig. Gonatt

19.17 HEHE




Nu ska vi äta lite tacos. Men vi saknar lillan och lovan! Puss


Klänningen är ifrån www.asos.com

Listen 2this hehe. 
Vilka sommar känslor jag får när jag lyssnar på den här finfina låten, grönt gräs och nattbad/ bad överhuvudtaget.



FREDAG HELA VECKAN

Ledig imorgon, därför börjar min helg idag! Så underbart skönt, om jag bortser ifrån matten då hehe. Helgens plan är julia/lördag/kväll! Nu ska jag städa och äta godis frukt. Och beställa hem ett 50-tal klänningar. +++++ att imorgon fyller min bästa lillan år! celebrate

Update 2 minutes later, söt klänning hittad!


           


BACK IN THE DAYS



Carro har skickat lite gamla bilder, bland annat den här. Va liten jag såg ut!! Känner att jag måste bli bättre på bilder i nutid. Annars kan jag lika gärna skaffa en "back in the days" blogg. Kvällens enda händelse var när Anja persson flög 60 meter och mamma började gråta. Nu ska jag äta lite honung hehe. Natti

EN STOR TANKE.



LYSSNA!! Det är så fint, det är så sorligt. Ge mig en bra anledning till att sådana här katastrofer ska få hända? Nej, det finns ingen. Grymt bra att låten eller ny version kanske man ska kalla det "hände", kom till, uppstod i alla fall. Jag älskar den.

EN RIKTIGT FET RUBRIK.





Hat är bara brist på fantasi.

HATKÄRLEK TILL KATTA




Sitter just nu och skriver en novell analys. Jag vill bara åka utomlands, någon har även införskaffat sig en iphone, det känns lite frestandeeeee det också!!!!!!!!!!! Nu ska jag äta choklad och fortsätta, tjing.

SEMLOR FÖR ETT HELT ÅR.

"Anna" - Nej..jag bor inte i en egen lägenhet, även om jag ibland önskar att jag gjorde det väldigt mycket.

Tog en liten promenad upp till morfar idag. Alltid lika roligt att se honom. Det bjöds även på semlor så jag smällde i mig två stycken, och fick även två stycken med mig hem. Tänke ta en till nu innan jag traskar ner till ica och handlar lite bröd. Har även räknat matte idag och duschat finduz, så nu vet jag en som hatar mig riktigt mycket.

VÄDLIGT DÅLIGT MED BILDER, JOTACK JAG VET! FUNKAR INTE ATT LADDA UPP JUST NU HELLER..



3MINUTES

Idag har vi filmat hela dagen, blev ett litet break när vi gick ner till pizzerian och käkade. Nu ska jag och naughty åka och träna, hon gör mig även sällskap inatt. Imorgon måste jag fan köpa lite nytt, hehe höööres later.

FREDDE LE GRAND & FUNKERMAN- 3 MINUTES TO EXPLAIN.   På högsta volym.



NÄR MAN INTE ORKAR LAGA MAT.

            

            



Skippade träningen idag, kan knappt gå på grund av träningsvärken som tog mig med storm såhär på               eftermiddagen/kvällen. Istället ägnade jag mig lite tid åt mitt stackars rum, så nu glänser det renhet, typ.. Imorgon kommer brydarna hit och vi ska filma hela dagen. Förhoppningsvis kommer slutresultatet att vara en film om nationalism, med en liten gnutta insperation ifrån morgonsoffan hehe. Nu ska jag ta dom tre stegen mot spisen och försöka laga något som går att äta! F-i-n-t


MORFAR-VÄRMESKYDD/HÅRINPACKNING

Idag var vi uppe och hängde lite med morfar my love. Sen åkte jag ner till svea på möte, fick ett personligt program så nu blir det hårdkörning. Och du som undrade vad hårinpackingen heter, jag var lite xtra generös så du får en bild hehe.





MAMMA.

Felicia; Haha men gud är det dina byxor?! Ingen visste var dom kom ifrån så dom fick bli mina tillslut, hehe säg till om du vill ha tillbaka dom hörru så skickar jag dom, komiskt!

Grattis underbara bästa mamma på fördelsedagen, jag älskar dig!

MODERNISERING

Den lilla sjöjungfrun (saga)

"Den lilla sjöjungfrun" (Den lille Havfrue) 1837, saga av den danske författaren H.C. Andersen.

Handling [redigera]

En sjöjungfru räddar livet på och förälskar sig i en landburen prins då hans skepp förliser. Flickan uppsöker en sjöhäxa som ger henne en dryck som smärtsamt förvandlar hennes fiskstjärt till människoben, men för detta måste sjöjungfrun betala sin röst till häxan. Hon som förr kunde sjunga vackrast av alla blir stum. Det finns givetvis villkor för förtrollningen också: om hon lyckas vinna prinsens hjärta innan någon annan hinner före så kommer hon få en odödlig själ precis som människorna, men om hon misslyckas kommer hennes hjärta att brista och hon måste förvandlas till skum på havet.

Den lilla sjöjungfrun vinner prinsens vänskap, men han kommer att älska en jordisk prinsessa. Stum kan sjöjungfrun inte säga att det var hon som räddat honom undan drunkningsdöden, och vid prinsens bröllop med prinsessan är det sjöjungfrun som bär upp brudens släp. Bröllopet står på ett skepp, och under festligheterna går sjöjungfrun ut för att svalka sig. Hennes systrar kommer då upp ur havet, ger henne en kniv och mäler att om hon dödar prinsen innan solen har gått upp kommer hon att förvandlas till en sjöjungfru igen. Hon går in till prinsen och ser honom ligga med prinsessan i sina armar. Så går hon ut, kastar sig i havet och blir till skum.


Det är vad jag håller på med just nu och troligtvis fram tills jag går och lägger mig. Skriva en modernisering av sagan "den lilla sjöjungfrun", ja det låter ju gulligt. Jag har inte lika gullig fantasi om jag säger så! Men mina byxor var ju rätt så gulliga ändå haha.



HEHE BABE


Jag älskar dig.


LUNCHTIME.

Idag klagar jag inte, det är fredag och slutade 10.00! Träningen denna vecka har inte varit något att hurra över, anledningen är min hals. Igår gjorde jag mitt bästa köp på länge, värmeskydd/hårinpackning, nöjd. Plus att den håller fem tvättar. Med tanke på att jag behandlar mitt sleeetna hår som skit så är jag ganska nöjd hehe. Asnöjd, ska jag säga det igen? Jag är nöjd. Den luktar även asgott, nu blev ännu mer nöjd. Mitt hår är även lite mjukare idag, så nu är jag nöjdast.  Jag och Naughty skippade lunchen uppe på gastro, verkade inte vara så gott så nu ska vi ta en lunch på stan istället. Sen ska jag köpa en keps. Sen skulle jag ju även behöva ny väska och typ 40 nya skjortor! Hööörs


BLACK'N WHITE


BEBIS

Sitter och fundrar på om jag ska klippa av mig håret eller låta det växa ut, färga det, eller göra något roligt med det. Jag har sett ut såhär i håret sen jag föddes så jag börja tröttna lite smått nu. Här får ni ett mindre hett bildbevis  ha ha ha! Imorgon går jag i skolan i en kvart sen ska jag och biffa upp mig lite granna.

        


GANT


Soon baby, soon!


FÖRSTA FEBRUARI

Sanna du har ju sett båda mina rum. Jag skippar bilderna!

Det blev en mycket rolig helg! Som ellen sa, det är inte ofta det blir fest två dagar i rad. Speciellt inte i torsång!
Kattfan väckte mig imorse genom att putta ner min brunpuder burk på golvet, behöver jag säga att mitt vita golv blev brunt med små tass avtryck här och där, Nej. Glädjer mig för tillfället med att jag inte lägger 400 spänn på lite puder. Nu ska jag ta mig hem för att sedan ta mig upp till morfar. HÖRS


RSS 2.0