Mer sol!!!

UNDERBART väder idag, sol! Har myst med mormor och morfar idag. Nu drar jag och bowlar, Niklas påstår att det kommer vara discobowling, vi får väll se haha..


Godnatt vare ja!

Imorgon ska jag; in till skolan för att lämna en lapp, vara hundvakt (hon är nog lätt en av Sveriges härligaste hundar) & sen hem till faster på b-day middag. Nu tänkte jag skutta i säng och hoppas på att min hals är bättre imorgon.. Fast skutta kan jag inte göra eftersom jag sträckte mig igår på gymmet, mindre lyckat vare ja!

Imorgon ska jag införskaffa mig ett par riktiga UGG's med varm ull inuti haha. Nu tänker jag faktiskt inte frysa mer!!

Sadface..



Jag sitter hemma hos Joels farmor och undrar vaaaarför ska det vara så in-i-helvete kallt för? Nu är jag trött på det här vädret. Japp då har jag klagat klart! Senare idag tänkte jag dra iväg och träna med de två A:na, sen ikväll ska jag mysa med Julia, Lillan, Godispåsen & Ellen! Så trots kylan överlever jag ännu en dag haha.

"Underskatta inte det lilla, det kan vara fröet till något stort."








Här får du ett svar om jackan;

Såg att någon undrade vad jackan kostade och vart den är köpt någonstans. Den är köpt på Jb:s i Falun. Jag har aldrig sett den där tidigare, men så såg jag den hänga där OCH inte nog med det så var det även HALVA priset på den! Så den kostade 1000 spänn!! Jag tycker det var ett riktigt kap med tanke på att det är äkta skinn. 


Fascineras!





I brist på bilder, så lånar jag Adriana. OCH hon är ju så sjukt snygg! Jag skulle vilja se ut som henne
imorgon. Tänk om man kunde göra drastiska förändringar bara över en dag. Det skulle nog bli ganska
kaotiskt ändå om man tänker efter. Ingen skulle känna igen någon! Såå, jag tror jag förblir Hanna ett
tag till. Blond och blåögd. "Mickan" är ju trots allt min idol! När jag blir stor ska jag blir som henne och
mamma och en mognare version av mig själv haha.

Anna Hibbs;



Ohhhh you smile I smile.

Diskuterat Jehovas Vittne, kirrade mvg/Köpt min fina jacka/Myskväll med god mat/Filmkväll med onyttigt i mängder tillsammans med 3 andra tjockisar/ZZzz


Jofama by Kenza, min nya snygging!



Gaahhh va jag älskar den!! Den är inte sådär stel och kall utan skön som bara den!

Ricky L – Born Again (feat. M:CK) - Balearic Soul Party Mix

De flesta säger att min musik som JAG gillar suger.. Men, lyssna på den här! Ricky L – Born Again (feat. M:CK) - Balearic Soul Party Mix Visst fiolspel kanske inte är någons favorit, men med lite remix blir det ju genast lite bättre, visst VISST?? Vid 1,45 börjar låtens höjdpunkt och fortsätter i en minut. Okej.. sen är det väll inget mer att hurra över.... haha! 

Och vi hyllade Ricky L, typ






I LÖRDAGS!



Och Naughty är dirty och har dragit iväg till Vietnam och Kina i 3 veckor, jag saknar henne redaaaaan!!



Och så nöjda Sandra i sina snygga färgklickar (haha)!

Mitt hjärta!


-I love you!

Vår fina vän Sandra!

Sandra bjöd på en trevlig kväll igår och jag åt cheescake för första gången och OJ vad gott det var. Sandra bjöd förutom god efterätt, även på god mat och blev överlycklig för dom fina rosa hunter stövlarna hon fick av oss i present! Jag har en massa bilder ifrån igår! Men var tusan är sladden till kameran när man behöver den? Så irriterande.

Men, jag hittade en bild från i somras...



Middag+mys!

Nu drar jag iväg på lite middag hos putte med joel och gänget och när middagsfolket drar ut på krogen så drar jag vidare på lite myshäng hos ally troooor jag! Men, imorgon är det min tur. Då blir det full rulle!

Kläder, igen!




Skinnkjolen, halsbandet & röda kjolen gaaaah!!

Och sommaren känns längre bort än någonsin. Jag tänker stanna inne fram till klockan 18 för då bjuder     mormor på middag och då ska jag ta mig ut i snöstormen. Fram till dess ska jag duscha och måla naglarna
(för en gångs skull!) Jag har en fartfylld helg framför mig vilket ska bli jättekul!!

-



Schnygg diva

Jäntor,

Igår hade jag sovsällskap av en sexig jänta vid namn Camie. Och ikväll ska vi tydligen ha bakkväll, då gästar även ally köket hoho. Blir spännande att se hur detta kommer att sluta, men om jag förstått detta rätt så kan flickorna det här med bakning haha.. Ska ta en liten promenix upp till morfar i det fina vädret också! Det får bli nu!


Tjing tjongs you are beautiful.

Postat av: erik
Det är säkert inte meningen men när jag läste inlägget så blev min uppfattning att du nevärderar kineser?!?! fuuuuuu

annars; coooolt alltså

______________

Nej erik (haha) jag har ingenting emot kineser överhuvudtaget. Hade lika gärna kunnat skriva "från en tråkig svenne till en riktigt snygging" Men just hon är ju kines. Så var det med det..

Zzz..

Har fått 13 timmars sömn, wihaa!! Nu lever jag igen. Helt sjukt hur trött man kan vara ibland. Jag ska rulla in mot skolan till klockan 14 för att lyssna på någon religös kvinna som ska snacka lite? Om jag har fattat det hela rätt nudå haha.. Jag som kikade på mitt scheema i början av veckan och tänkte "OJ, detta blir nog den mest stressande veckan sen flera månader tillbaka" Men icke! Jag är till och med ledig på torsdag, jätteskönt! Nu är det frukost times.





Angelina?

Jag brukar vara lite anti youtube videos haha.. MEN detta är ju helt sinnes! Jag visste att smink kunde förvandla men jag visste tydligen inte att man kunde göra en förvandling från kines till en riktig snygging. Hmm.. varför finns ens skönhetsoperationer?

Undrar om hennes ragg från krogen blir chockade när hon tvättar av sig all make..


3 saker till sommaren;








I love shöpping..

Igår startade dagen med sovmorgon och slutade med en shoppingrunda. Jag fick faktiskt med mig ett par jeans, ett par älskade leggings (sjukt sköna svarta och så enkla dom bara kan bara kan bli), två "toppar" och ett litet skärp hem! Jag vill ha vår, NU..


Vacker kvinna!




Mitt huvud dunkar och halsen gör ont men jag ska inte klaga för snart får jag god mat och efter det ska jag och joel mysa med film och massa gott att trycka i oss. Jag är även ledig imon! Det kan inte bli bättre!

RSS 2.0