19.26

Tar mig hem till joel under natten. Men först ska jag slå mig ner i soffan och kolla på victoria secret, på köpet får jag säkert en viss depression. Behöver nog inte förklara varför.


01.13 NÅGRA VÄL VALDA ORD OM MITT HÅR.

För fyra dagar sen var jag nära att klippa av mig håret igen. Själv!! Sist vet ju dom flesta hur det gick med det. Det slutade med fyra centimeter i nacken. Dagen efter kände jag att det hade blivit lite "snett" klippt, så jag gick lös med saxen igen. Resulterade i två och en halv centimeter i nacken. Idag hade jag kunnat haft dubbelt så långt hår som jag har nu..

DOM KOMMER DÖDA MINA FÖTTER.


Nu äger jag ett par pumps, hur ska detta gå? En liten besvikelse är att jag inte kommer kunna skutta runt på nyår som jag brukar. Verkligen hoppa en meter upp i luften i varje takt till musiken. Jag kan ju testa, men jag tror inte det kommer resultera i något bra hehehe.


20.28 SÖTA HAHA


På julaftonskväll. Nyduschad och inte alltför snygg hehehe ♥

17.07 TISDAG?

Jag säger som vanligt! Är så glad att ni kollar hit även fast jag har sämsta uppdateringen inom blogghistorien tror jag. Nyår ska firas i rättvik hos naughty med hennes kompisar och ellen,joel,jönsson och förhoppningsvis hänger wilma med på ett hörn! Julafton blev bättre än väntat, min julnoja försvann och jag är mer än nöjd,tack! 
Nej nu ska jag fortsätta hjälpa mormor med min klänning, gick inte som väntat eftersom jag glömde pressarfoten till symaskinen hemma? Man kan inte komma ihåg allt hehe. Och kameran ska med mig på nyår det är ett som är säkert!!!!! Byee'b

LÖRDAG

Mellan-dags-rean idag var varmt. Fick i alla fall med mig ett par skor och en klänning hem, klänningen ska jag pimpa om hoppas på ett fint resultat.

21.12 FREDAG

Julafton blev bättre än väntat och jag är mycket nöjd. Dock insåg jag även själv till slut att det blir ingen katt, den faktiskt skulle ruinera mig.

19.30 PANIK!

TÄNK TÄNK TÄNK!!

23.01 SUNTRIP

Efter desperata försök att få med mina vänner ut på pulka race ger jag upp. Idag har jag även lagt in en andel på travet, så nu kan jag bara hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren av dom 90 miljonerna!! Kan jag lova att jag flyttar till solen om jag vinner, tror jag har en chans faktiskt.
På tal om lite jul som det faktiskt snart är så har jag överhuvudtaget ingen julkänsla alls. Börjar även känna en känsla som kommer krypande fram som säger att julen är överskattad..skrev jag just det där? gonatt

22.23 DATAHÄNG

Eftersom det ska bli en liten make over här imorgon lättare sagt än gjort "oh deam" så kommer det även gå att kommentera, FÖRHOPPNINGSVIS för jag vet att ni tycker det jag skriver är så intressant och är väldigt sugna på att lägga en kommentar angående det som händer i mitt liv, ha ha ha ha ha not. Men i alla fall.. feeeeil! 

söta syskon haha.


20.56

Lite sne, lite trött, och lite geek, just nu.


LILLA H- jag blir kär

Idag åker även ellen till spanien, inte avis på dig heller. Jag älskar ju som sagt kylan..
Den 16 januari åker jag till sandviken och förhoppningsvis säger hej till min och fiddes nya kompis?


HEHE

Alla vet ju redan att det är lov, så egentligen behöver jag inte skriva att det är lov. Men i alla fall, fett jävla sköönt med lov!!

12.27

Med en så kallad alvedon i kroppen så anlände jag till skolan 08.00 och nu sitter jag här. Ska hålla mig pigg tills jag gjort andra delen i nationella matte klockan två, sen tänkte jag säcka ihop som en potatis påse.
I år har jag även märkt att jag hatar snö, fan..

14.29 SNÖ?

Hoppas alla ni som vill ha snö är nöjda nu! Själv vill jag ha sommar så jag kan åka skateboard. Ja jag är bra på att åka fort,rakt fram och hålla balansen det duger. På  tal om sommar så åker ju lillan till spanien idag, inte alls avis! Själv ligger jag här i soffan igen med feber,örvärk och ett huvud som väger minst 1 ton. Ni behöver inte tycka synd om mig. Plus att jag fått glasögon, får se om jag vågar visa mig ute.
18.52


webbcam ♥

LAKNÄS

Nu ska jag äta sen blir kladdkakebak med jolle, juliet och putte!
Och för tillfället så funkar det inte att kommentera sen bloggen gjordes om, men svårt som jag ha för att bli nöjd så blir det en ny "design" snart så även om ni vill eller inte så ska det funka att kommentera då, byeee'b!


jag saknar det hära riktigt mycket ♥


FIDDES NEW BFF?

Om två-tre veckor ska jag åka och förhoppningsvis tinga en till liten girly kattunge om jag får som jag vill. Om den blir min så ska jag pimpa den med nithalsband och ta med den på stan i en liten väska och behandla den som en hund. Ras katt som den är så kostar den faktiskt mer än vissa hundar, så lite fina accessoarer borde hon ju få.

GUCCI

Stannade hemma igår från skolan och så blev det även idag. Känns som om jag har ett helt sår i bröstet så fort jag hostar. Men oavsett hur jag mår imorgon så måste jag börja inhandla lite julklappar, panik panik panik!
I'M A TRUE BELIVER

Nationella idag i matte tänkte inte lämna någon kommentar om det förutom att matte inte är min stora passion.
Mådde även psykist dåligt idag och var nära att åka hem på grund av att det var något som luktade så illa att mina ögon blev små kors varje gång den kom som en vind framför mig, fick senare se att det låg en lapp i min ficka på jackan som var helt indränkt i något blött, och vad det var vill jag inte veta. Såg även på en film på mysiga falufri, den fick mig att tänka att jag lätt skulle kunna vara en sån här gangster brud som gör förbjudna saker.

yo


14.47 JAG

Har ont i magen. Känner mig inte förberedd inför spanska provet på fredag. Vill ha en lill-katta. Ser fram emot jul och nyår. Har inte handlat en enda julklapp. Känner att min fantasi ligger på botten för tillfället. Är väldigt glad. Ska nu gå till stan och ta bussen hem och sova.

22.44


Jag hade helt bestämt mig, antingen en paljettklänning eller en sammetsklänning. Men när jag såg den här så försvann dom två alternativen. Enda besvikelsen är att den kommer från Acne och kostar aningen mer än vad jag för tillfället har råd med.

18.14

Känns bra att ha en ledig dag imorgon. Jag är lite extra glad att jag inte går på högstadiet för tillfället, verkar som om varenda en är halvt levande på grund av plugg.
Nu ska jag käka här hemma hos pappa sen kommer loveesa och vi åker tillbaka till mamma och tillbringar vår natt med fidde.


MÅNDAG

Grattis pappa, i love you.
Julafton om sexton dagar om jag inte har helt fel, vad snabbt tiden går altså. I alla fall så har jag nu ändrat mig angående hunden. Jag vägrade inse att jag inte kommer orka gå ut med den, så då passar en liten kattunge perfekt, finduz måste ju ha någon att leka med omtänksam som jag är. Vem har sagt att man inte kan pimpa en liten katt med nithalsband på samma sätt som med en hund.


20.15

Nytt nytt nytt. Bilden i headern är för tillfället tillfällig hehe men det är ju klart mycket bättre än innan! Tacktack Sebastian. Enda nu är att mina tropical bilder är lite för stora för själva ramen, mindre bilder i fortsättningen.

ANDRADVENT.

Igår blev det lite filmkväll kan man säga, jag har inte gått utanför dörren en enda gång sen jag kom hem från skolan i fredags och det känns hur skönt som helst!
Sitter här i mitt illa vardagsrum för tillfället ensam. How i met your mother avsnitt rullar på tv'n och dom två adventsljusen är tända. Jag och joel vaknade 14.30 idag, fråga mig inte hur men skönt var det i alla fall att sova! Tjockisen börjar även tycka att maten han inte får duger och biter sönder mobil laddare istället,(det vill säga finduz, inte joel) idag var det den andra som fick sig ett farväl.

TROPICAL PARDEY


min snygga outfit, innan!

lisa och erik.

turister och badflickor

sexy bitch och maria anlände

jag och naughty och någon halvnaken
'
efter lite dricka verkade även killarna visa lite hud,erik va den första att ge beröm

marre och sexy bitch!

Ja, synd nog nu när jag fick upp dom på datorn så såg bilderna allt annat än färgglada och tropiska ut. Men här är dom, jag tror jag glömde bort kameran när folket väll rullade in hehe.


-

jag blir helt galen, ska det vara så svårt att vänsterflytta bloggen-shit? så man får se bilderna i större format.
h-e-r-r-e-g-u-d. blir ju inte så roligt att läsa om den ser ut såhär, känns inge roligt hur jag än gör men i alla fall bloggen blir död tills ikväll då jag ska försöka fixa det hära


2EMPTY RIGHT NOW

I ärlighetens namn så har jag inte en laddat upp bilderna på datorn, eller dom är nog inte så viktiga så jag säger såhär, det kommer när det kommer. Har lite nya ideér också. Men nu ska jag duscha och sen lägga mig. Nattii


QUIT

Ett nytt busskort i min hand och jag är väldigt nöjd! Slapp ju betala femhundra rikdsdaler för ett nytt. Du som snodde mitt lär ju vara ganska fail. Tänkte försöka få upp lite bilder ikväll, blev för "stressigt" igår ha-ha.

RSS 2.0