GODNATT

Twilight och New Moon, det börjar bli drygt nu.

SOUND OF FREEDOM.

                       
                       


SVARTA STRÅLAR.

Låt det bara få rulla på.
Jag har inte kunnat hurra över dom två senaste dagarna direkt.
Synundersökningen idag resulterade i att jag ska få glasögon, jag och glasögon? Åh! Min huvudvärk har inte varit lindrig, så jag hoppas verkligen på en förbättring.
Imorgon blir jag en gladare person.

KÄNNS INTE OKEJ

Jag vet att jag kan om jag vill!

Men jag vill inte räkna matte, jag hatar matte, jag tycker det är skit tråkigt! 
Det jag inte förstår är att jag kommer ha nytta av det i framtiden.
Men nu ska jag lägga ner tid, varje dag. Jag måste! Jag ska klara nationella provet. 

18 ÅR!

                  Grattis min snygging! ♥
                 


EVER BLAZIN'

Han som jag gick med på balen heter simon johansson, hoppas du är nöjd med svaret anonym he-he.

Helgen blev helt okej bra!
Julia försökte bland annat skaffa sig lite vänner under gårdagens små buss resor. En hette Jon Stenberg och var indisk, Jon har tydligen skrivit en bok som kommer att komma ut i bokhandeln. Julia blev helt till sig.

Eftersom jag alltid är så pigg och alert så har jag ju självklart laddat min system så det är fint tagna bilder, nja! 
 
 friendship
 


KÄNNS SÅDÄR X-TRA BRA DÅ

Lite roligt att du inte inser själv.


I CAN FEEL IT

       

Jag ser nästan solen för första gången på tre veckor? Jag har kommit på att så fort jag ser lite blå himmel nu för tiden så hoppar jag upp, ner och applåderar typ. Enda jag hade idag var mentorsmötet som tog 15 minuter.
H-e-l-g!!!!!!!!!!! bye'b cya


IT'S SO RIGHT

Det är ju sjukt hur snabbt veckorna går. Fredag imorgon känns as naiiizZzz! Naughty ska gå pink street precis som mina andra favoriter. Innan det tänkte jag och julia hitta på något, blir väll att äta hehe. Later blir det bästaj!
Syn undersökning bokad på torsdag, blir verkligen inte förvånad om jag får ett par briller alltså, med tanke på min huvudvärk och suddig-omkastning-av-boksäver-varje dag. Byter även ögonfärg nästa vecka, green eyes this time! Visar sig väll om jag blir att se ut som någon alien eller nått.


SSsssleeptime!

GLASSI'T

Nämn aldrig vissa namn på stan hehe.

Idag blev det som sagt en fika på wayne's med lisa och erik. Det var väll det enda vettiga, om nu fika räknas som vettigt. Nu gäller det bara att hitta den perfekta outfiten som är tropisk till 28:onde då kör vi!!


Bild från i somras.


INTE UTAN DINA ANDETAG

Jag är röd, inget för stunden, nu drar jag hem till joel. Bye'b


ONSDAG

Don't be afraid to succeed..
Onsdag idag och jag är ledig igen, hur skönt som helst. Sånna här dagar älskar jag skolan! Därför ska jag nu efter alla om och men dra och sola. Min bränna är som en krita mot svarta tavlan, det låter ju inte sådär jättebra. Morfar kommer även hem idag så jag ska först åka dit och hälsa på! 

Sen måste jag bara säga att även om jag bara har känt dig Naughty-Nathalie i snart fyra månader så har jag märkt att du är en underbar vän, du ställer fan jämt upp, du är alltid glad och ser allting från den ljusa sidan. Jag är glad att jag har dig. 


                                                     

                                                                


DON'T STOP BELIEVIN'


Nu är det så att MUF'S distriks ordförande i dalarna Klas Vestergren (måste skriva så enligt han + han har facebook för er moderata kärleksintresserade brydar) har värvat både mig och Naughty till det moderata ungdoms förbundet. Varken jag eller Naughty fattar vad vi har gått med i. Men om jag säger såhär;  vi tycker att skatterna är för höga, vi vill ha fler fri skolor och vi hatar las.

http://muf.se/medlem -Plötsligt händer det!


TISDAG

Ellen och erik vart håller ni hus? Och erik, du gjorde susen på dom 18 bilderna till mitt estetiska projekt, MVG! Jag gick precis ofrivilligt in på Kisse's blogg, jag hatar henne. Jag gick frivilligt in på Gynning's blogg, jag älskar henne typ. Snart den 28 också, brabra.

Back 2 "work"


I STAND BY YOUR SIDE

Idag har jag både stressat och spelat innebandy, det lät ju likt mig, nej. Jag har redan så ont i benen att jag knappt kan gå. Nu ska jag lägga mig och kolla på paradise hotel. Jag har inget mer att meddela ur mitt intressanta liv, förutom att jag nu är levande död och veldi happyyy. Om 26 minuter ska jag sova.


LET'S HAVE SOME FUN THIS BEAT IS SICK.


Som så många andra; Fredag den 13:onde

Jag kan säga att idag tog jag en fet sovmorgon. Joel fick äran att ränsa ur kylskåpet sen gjorde han i ordning pommes frittes (?) till frukos, efter det kände vi för att  sova en timme till. Riktigt skönt, jag mötte upp lotta på kupolen och åt donken andra kvällen i rad, mitt nya meal med kycklingbitar slinker gärna ner hehe.
Den 13 har inte bjudit på något förutom ett helt kylskåp med massa gammal mat. Men det har fylls upp nu med bland annat choklad youghurt, hoppas fan att den smakar bra nu.
Nu ska jag och Lotta sätta oss på golvet och äta direkt ur glasspaketet, hon har aldrig gjort det.
Ha en fortsatt bra kväll hönni -deam vad trevlig jag är!


EN BIT PÅ VÄG ÄR JAG I ALLA FALL.

Jag vet inte men bloggen känns lite mer rosa än innan. Haha jag hatar sånt här.
Nu ska jag plugga lite matte, sen ska jag lägga mig! Måste verkligen komma upp imorgon bitti, jag är ju inte så duktig på sånt. GONATT


YORKSHIRE.

Sovmorgon till tolv, gick upp gjorde mig klar och tog bussen till morfar, men nu har jag landathemma i soffan. Jag har även hittat min lilla älskling idag, vanligtvis så har jag inte tyckt att dom varit så söta. Men den hära åh så nu ska jag börja tjata som en liten unge igen! Och den här gången ger jag mig inte.
Tack ellen för att du lämnat min spotify, nu kan jag börja rensa lite och slippa bläddra igenom 400 låtar i spel listorna skönt!


Min blogg "design" jag vet...haha


WHEN LOVE TAKE'S OVER.

Dagen har varit helt okej, dagen blev mer än okej när det kom ett sms om att min mobil var klar! Jag hurrade och hann skicka fem sms, sen hurrade jag inget mer, "ditt saldo är slut". Vad hände med mina antal gratis sms? Mitt antal ringande? Detta ska fixas omgående, imorgon alltså!


I'M BACK

Det finns en anledning till att vara tillbaka här, devote hackar hela tiden faktiskt.
Nu ska jag ta tag i detta, Bye'b


RSS 2.0