16.33 VICTORIA'S SECRET.

Bikinin!  Tog mig upp ovanligt tidigt imorse, nemas problemas att börja dagen när jag väl kommer ur sängen. Nu ska jag krypa ner i soffan och leka hide and seek av en viss anledning. För att sedan försöka ta tag i analysen av noveller om jag får igång andra datorn.. OCH efter det ska jag åka och gymma med min personliga tränare. Nöjd.

             

23.21 "KNIVAR UNDER FÖTTERNA"

Efter en liten hockey match och en puck i nyllet kom Niklas hem såhär ikväll! Sen flera år tillbaka så har jag alltid, så fort jag ser någon otrevlig skada av nått slag en känsla av "knivar under fötterna". Så fort jag såg han idag högg det till under båda mina fötter och jag kunde inte gå, så jag låg i soffan,skruvade på mig och halvgrina medans han satt på kökstolen som en liten hjälte och sa att det inte gjorde ont haha.
Här har ni alltså en mycket freeesh bild och min favorit mening! Förresten, mina nyttiga måltider har ju börjat så ikväll slängde jag i lite linfrön i pastan, framsteg framsteg. Gonatt.


14.17 ENFORMIGT MED TIDSINFO.

Och jag sitter i skolan, nähe? Kollar runt på resor och hundvalpar. Läser ph-Catjas blogg och funderar lite. Hur galet kul måste dom inte ha haft i mexico liksom, om man bortser från allting som handlar om att ligga med alla eller varandra haha. Tycker det är på tiden att åka utomlands nu fan, visar sig om jag får med mig mina vänner annars åker jag och min babe hehe.

För ungefär 8 månader sen, fan va tiden går fort!



20.04 VILKEN SUPER KVALITÉ



I fredags fick jag mitt års-gym-kort på Svea, fett nöjd!! Så idag tog jag tag i detta angående träning och följde med mamma ner. Mamma var grym och jag var inte grym. Men jag har några speciella kroppsdelar jag vill trimma upp lite x-tra. Kommer säkert gå galant hehe. Nu ska jag äta väldigt nyttigt.

21.28 it's a beautiful day.

Rutan där man laddar upp bilder tycks tydligen ha försvunnit? Klarade det lilla matteprovet idag också, äntligen är jag godkänd känns så jävla skönt!! Matte är ju som sagt inte min starka sida, men man kan ju inte vara bra på allt hehehe. Och jag har på nyt blivit besatt av dom små söta hundarna, jag vill ha en hund, jag tror jag är i stort behov av också. Lite powerwalk promenader i lite frisk luft skulle inte sitta helt fel, och enda anledningen till att ens komma utanför dörren och uppfylla dom målen är nog en liten söt vovve. Ögonen börjar tröttna nu känner jag, time 4 bed. Fredag imorgon också. Blir en plugghelg, lättare sagt än gjort tills motsatsen är bevisad. Here we go. PUSSS!!

08.55

Prov nu. Ikväll blir det lite mer update hehe!


14.49 GODMORGON.

Anonym -Det är riktiga glasögon med styrka i glasen. Jag ser ganska dåligt!


Igår vad jag och Joel på Avatar. Jag hade förutfattade meningar om att den inte skulle vara bra osv. Men jag är fan glad att jag såg den, för den var så himla bra!! Inget planerat idag, skönt.


13.52 VALERIA.

              


20.34 STUM.

Just nu sitter jag här med två tandskenor i munnen och får inte fram ett ord, var inte så äckligt som jag trodde det skulle vara faktiskt.
Idag var vi även hemma hos Lotta allihopa. Tror det var ungefär 3 månader sen vi alla var samlade!!
Jag och Johanna klarade även matten, så idag kände vi oss världsbäst.


17.40 SANT.

Anonym -mössan är ifrån h&m!

Under lunchen idag så började jag Klas och Nathalie att prata om att killar som ligger runt med massa olika tjejer oftast får ett player rykte och uppfattas som häftiga eller coola i vissa situationer. Medans vi tjejer blir kallade för horor om man gör minsta lilla snesteget. Då kommer Klas med meningen "En nyckel som går att låsa upp alla lås, det är en bra nyckel. Men ett lås som går att låsa upp med vilken nyckel som helst, det är ett riktigt jävligt dåligt lås". Jag tyckte den meningen va ganska klockren.  


15.28

Slutade egentligen 10.00. Men jag sitter fortfarande kvar i skolan tillsammans med Naughty och Johanna och räknar matte, förstår det knappt själv men eftersom jag och johanna är så grymma på matte så blir det lite komplettering imorgon. Men vi ska klara det!

EN LITEN TANKE.

Du har varit min bästa vän sen jag var 7 år. Idag bor du inte längre en gata ovanför mig, utan nere i Göteborg. Det är den stora anledning till att vi knappt träffas. Jag vill inte ens veta hur många mil det är ner till dig. Jag kommer aldrig glömma resan med dig till Cypern, vem är inte helt överlycklig att få ta med en bästa kompis utomlands? Allt som hände där, glömmer man inte i första taget. Och tro mig, snart kommer jag ner och hälsar på så vi kan dricka ur dom snygga te kopparna med kineser på du fick av mig haha. Jag saknar dig så otroligt mycket!


20.35 PLUS ETT

Erik och jag fattade ett stort tycke för samma "kavaj". Dock gjorde sig min inte så bra på bild hehe.

19.41 ISTID?

Tandblekningen heter Ease White Regular.

"Jag vill ha en midsommarafton som ska vara som en film med Helena Bergström" Erik påminde mig idag att jag tydligen hade sagt så till henne för någon månad sen. Sen sa jag även idag att jag tyckte det var så vackert på himlen eftersom det skiftade i lite turkost. Vad mogen/vuxen jag har blivit, börjar nästan bli rädd... hehehe.
På tal om mogenhet så kommer det nu lite gamla bilder, fy ha-ha!!






















ETT LITET GULLIGT SVAR

Jag redigerar mina bilder i photoscape till dig som undrade :-)


20.07 GOOD LIFE

Nu är tandbleknings "paketet" beställt, hoppas det kommer före helgen så jag och joel har något att aktivera oss med! Nu har jag stora förhoppningar på lysande gaddar.

Lite coola bilder bara hehe





16.46 HE-HE

Idag har jag och erik hängt! På köpet blev det en ny skjorta och ett par vantar. Nu ska jag packa ner matteboken och försöka hinna med bussen till, vad ska man säga? Mitt 3:de hem kanske. Ändringar i schemat, imorgon skulle jag varit ledig men istället är det tydligen uppstart för matte b. Vad synd att jag hatar matte.




21.31 NAIZ IHOPKLIPP




Jag hade verkligen inte tackat nej!!
Sov 2,5 timme inatt, jag känner mig som en zoombie. Halsont+bihålorna tycks ha hittat tillbaka. Nu ska jag hem till joel och sova. Ser fram emot onsdag då jag är ledig! Gonatt för idag.


18.20 R.L


Det var något konstigt som klickade mellan tröjan och mig.

19.43 FORTFARANDE KVAR I SÄNGEN.

Det enda jag tänkte göra idag var att åka skrillor, lättare sagt än gjort. Jag ligger fortfarande kvar i sängen,.
Söndag idag vilket betyder att skolan börjar imorgon. Hade inte tackat nej till att packa väskorna och lämnat Sverige för något över-soligt land.. speciellt imon. Men jag går ju trots allt på falufri så jag har inte en allt för jobbig vecka framför mig.                       
Imorgon ska även bästa lillan operera sig och få galanta heels, kommer gå så bra så. Jag älskar dig drygskåp.
Gonatt!

18.59




23.38 M FIN

Nu kära vänner går det att kommentera igen, jag älskar små elaka kommentarer.

22.09

Jag gav upp guitar hero rockband för ett tag sen. Nu tänkte jag nätglo lite granna får se om jag hittar något snyggt. Från den ena dagen till den andra, imon fyller hanna junior i manligt format 13 år, my dear brother.

18.30 INGEN AKTIV DAG IDAG HELLER

Idag gick jag och joel upp ovanligt tidigt 13.15 eftersom jag väntade på storbesök från Ellen och Naughty. Vi åt choklad och gjorde ingenting. Om ett litet tag ska jag Ellen och Lovan hem till juliet och bada lite bubbelbad. Det var väll i princip vad denna dagen än så länge har kommit att erbjuda!

nyår


2010

Träna- få större vader, ett mål jag länge har haft nu. Ska det vara så svårt hehe? Även trimma lite andra kroppsdelar.
Skaffa jobb- tjäna caaash! Så slipper jag sluta klaga och kan köpa allt jag vill ha istället, dvs hela världen!
Bli kung på att åka skateboard- så jag kan impa lite hehehe.


LITE BILDER FRÅN NYÅR














vi hann knappt komma fram innan mina strumpbyxor strejkade






23.16

Datorn krånglar just nu så det kommer några bilder från nyår imorgon.


RSS 2.0