OLIVIA


-

När det är sånt här väder borde dagarna inte räknas.
Nu ska jag ut och plocka hallon, för att sedan göra en paj? orkar jag?


 


VILKEN UNDERHÅLLNING!

Vad man saknar detta nu!

MORGONPIGG

Klockan är 12.00 och jag har redan hunnit äta frukost, tagit en längre promenad med hunden, och duschat. Plus blåst mitt hår, som tar evigheter! Nu kommer wilma om några minuter, ÄNTLIGEN.

Detta var nog det mest normala kortet som ...

imag0478 (MMS)

Detta var nog det mest normala kortet som gick att få. Joel var somsagt ledig hela helgen. I fredags bjöd mamma på resturang besök. Resten av helgen har vi legat bänkade framför ett antal filmer, massa godis och glass! Hur bra som helst. Idag har jag även träffat lovan. En liten rolig fika på wayne's! :-)


SATURDAY


Idag är joel ledig, det är inte ofta! Idag är det lördag och ska jag äta en fin ben&jerrys.

Jag har en tendens att trycka i mig massa ...

imag0453 (MMS)

Jag har en tendens att trycka i mig massa sånt här, trots att jag inte ens är sugen. Ikväll är det jag som tar med easton på en springtur! Och imorgon ska det införas ett godisförbud. Jag är nämligen på lite återfall. Go! För övrigt har vi bara 13 mil kvar uppåt.


CRAZY IN LOVE

Bra update nu på slutet känner jag.
Peace and love var great! Jag såg 4 band, det känns väll sådär med tanke på hur många fler jag ville se. Men saker kom i vägen. Dvs grillning, alkohol och vännnner +my dear haha. Jay z på lördagskvällen var lite av en berg-o-dal-bana, massa känslor, tårar och skratt. Men det funka det också! Nu kommer veckorna bara att rulla på. Och imorgon åker jag till sundsvall och kommer hem på onsdag. Har även hunnit träffat mina fyra gamla fina, och hur längesen var inte det? Men äntligen tog vi alla oss en stund åt varann, och visst hade vi ju ganska roligt ändå? haha


PUSS

Mitt internet hemma har gått sönder. Jag har alla fall haft jättemånga fina dagar!! Nu ska jag fortsätta hänga med mitt gamla lilla gäng. Kerran & company. Hörs när vi hörs, snart!

JAG KAN INTE FATTA! alltså, typ min störs...

imag0426 (MMS)

JAG KAN INTE FATTA! alltså, typ min största idol!! Vi har stått på samma mark, och som maja sa: vi har andas in samma luft. Den sunkiga fina peace and love luften. Nu blev jag djup. Beyoncé jag älskar dig och det var synd att vi inte hann ta en fika tillsammans. Åhh..


RSS 2.0