ONSDAG

   

Just nu hehe

MOT STAN


PREPPY

Jag skulle fixa detta bloggeri igår right! Men en viss del på datorn verkar ha drabbats av virus. Och jag är ganska fundersamt över vart jag lagt min usb-sladd till kameran så det finns en sak att säga, fail. Jag blir så matt..

Onsdag imorgon, det betyder en gruvsam liten redovisning och att saknade julia kommer hem! Troligtvis brun som en pepparkaka. Nu ska jag ta mig en smoothie, fortsätta plugga och sen bege mig till the phone house.

HTC

Tog en fika eller snarare en kaffe på wayne's idag, med mamma och niklas. Vi gick mot the phone house och jag och niklas kom oväntat ut med en varsin ny mobil i tankarna. Imorgon har jag en ny liten pärla!  Tack mamma!!!
                                           


IMORGON SKA DENNA BLOGGHISTORIA FIXAS!

Idag kirrade mamma en mixer så nu är det smoothies för hela slanten, vi både undrade varför den inte flyttat in hos oss tidigare? Hon kom också med kommentaren att hon skulle kunna tänka sig att ha en häst. Och min mobil låg visst ute, i tre timmar! älskling då.

sunshine

Undrar när detta ska börja bli intressant/roligt? antagligen förhoppningsvis snart. Och vart är min mobil? Och jag filar på en ny header. Nu ska jag diska, plugga sen handla. Mysig söndag, nja! I'll be back..

Ah jag är nöjd över min olagade middag

Om någon timme kommer ellen, och vi ska käka lite. Tänkte försöka få till stekt hackad kycklingfilé med thaiwok + majskolvar. Efter det lite morot och gurka dippad i apolivas creme fresshhh med italiensk salladskrydda, caschewnötter, pistagenötter och sojabönor. Sen idag fick jag även min choklad som jag får äta! Max tre bitar/dag ska nog inte bli några problem.



nytt



Dom här två bland annat.
Mår inge vidare idag men ska i alla fall försöka få på mig lite kläder och ta mig in till falun. Har nämligen ett litet ärende att uträtta..

jag är så duktig med bilder

Om jag inte har helt fel är det våffeldagen idag? Jag blir inte gladare av att min kära bror sitter och äter brevid mig direkt ur en fet nutella burk, fan fan! Nu ska jag sluta klaga, packa mina väskor och bege mig hem till mamma.


ny diet?

Under kvällens gång har jag hängt i telefon med min kära morfar. För tillfället lever han ett hårt liv när hela korridorerna ligger i magsjuka uppe på sjukan. Men snart blir det annat, och det kommer bli så bra så bra!

Och mitt hysteriska socker beroende har nu satt sina spår. När jag kan sitta och äta godis och dricka cola till frukost så kanske det inte kommer som en så stor chock ändå. Jag har nu en ny sträng diet av en kvinna idag, så mina problem jag haft i fyra månader troligtvis försvinner. Jag får t.ex. inte äta spaghetti, potatis, makaroner det vill säga inga kolhydrater/ Inga mjölk produkter müssli eller jäst. Får inte dricka juice, äta frukt, varken druvsocker eller vanligt socker, havre eller säd! Sen finns det ju givetvis massa andra förtillfället ovetande dåliga matsaker.
Min frukost imorgon kommer bestå av ägg och lite grönsaker. Det blir som en ny utmaning varje dag, tur jag har mamma som hjälper mig nu haha.





I know it's good

Idag har jag och mamma hängt lite. Fika på waynes och sedan gjorde jag lite kap. Två skjortor, en klänning och en bikini för 600 små kronor! Nu väntar jag bara på någonting som ska få mig att investera dom små fina converse liknande Ralph Lauren skorna. Mot maten, tjing.



bildlöst och roligt

Sitter och ångrar mig att jag lät en tröja bara flyga förbi bara sådär, visserligen var det för en månad sen.
Fick lite smått panik, har fått någon slags inflammation, så nu säger jag hejdå till min lilla diamant/ var nästan lika bra det. Nu ska jag gotta mig med några matte tal, ta en dusch och sedan mysa lite till. Gonattis


infinity

Idag har jag äntligen träffat lillan, vi tog en fika och jag hann även lägga undan två skjortor.


världens bästa fredag

Äntligen fredag, och det har då varit den roligaste fredagen på länge. Kycklingfilé med paprikasås och örtkryddad bulgur, idag var nog lunchen på gastro den godaste och roligaste lunchen på länge! Och nu har jag en liten långhelg, jag är ledig på måndag. Så skönt!


Maja upplyste mig även om dom här snygga idag









see the sun


10.10

Le mot världen, och världen ler tillbaka mot dig! Enkelt.


två bra kompisar







Egentligen hade jag bestämt mig för att åka och träna såhär på kvällskvisten, inte varit nere på svea på tre veckor nu.. Men imorgon är det som sagt en ny vecka, lika bra att börja om på nytt då, och även hålla i!! Nu ska jag göra motsatsen till att träna, vila ett tag hehe.

don't stop 'til you get enough


en lördag kväll

Anna vann precis och erik halvgråter! Jag lägger ingen speciell fokus på detta program haha, grattis anna kul......
Nyss blev vi i alla fall bjudna på en väldigt god middag av ingen mindre än erik. Så nu är vi mätta och tacksamma.

The preppy prince.

Som alla redan vet så kommer ju Jay-Z till peace and love! Men det hade varit helt makalöst om Beyoncé följde med, då vet ni någon som verkligen kommer stå och storböla. Under en tid var ju mitt smeknamn trots allt Beyoncé undrar om det var för att jag sjöng så jävla bra eller om det var lite ironi i det hela. Själv tycker jag att jag låter ganska lik henne när jag klämmer i ha ha ha..

Idag hänge jag och ingen annan än joel inne på byxshopen, och jag blir så frustrerad över alla himmelskt snygga herr piké tröjor som butiken har att erbjuda. Så nu skrivs det för fulla muggar, ni kan säker gissa på vad.

På tal om något annat så åker Julia till thai imorgon i tre veckor, jag är avis som tusan men hon själv vill inte åka. Vad har du för nöt till hjärna julla? Anyway så önskar jag dig och din familj en trevlig resa.
Och såhär ser jag förhoppningsvis förhoppningsvis förhoppningsvis ut om någon måndad, hoppas hehe.


sen en tid tillbaka

Känns som om det är läge för sommar nu


två från i lördags

Carolina Gynning vilken härlig kvinna haha!!! 
Nu ska jag försöka göra klart engelskan igen, det går himla bra för mig!




min



16.34 och jag sitter fortfarande nerkrypen i morgonrocken och försöker plugga. Jag tror jag har lite ångest. Plus jag har inte vart nere på svea på 16 dagar, känns inge vidare, det här! Har tusen saker jag skulle ha gjort som jag så klart inte har gjort. Kanske inte tusen men två. Antingen ska jag rycka upp mig nu på en gång, eller så ska jag fortsätta att ha en deppdag, svårt beslut hehe ANYWAAAAAY

ARTON NIO FAIL


Nyss höll ugnen på att bränna upp min pizza. Ska snart bege mig hem till ellen och hänga med massa homies. Och ja självklart har jag en av mina kära pikeér haha. TJUUEZ

HAPPY NATION.

Sitter inlindad i två filtar och har ont i min före detta brutna arm. Det på grund av bowlingen i tisdags, men som jag sa under hela tisdags kväll "värd armvärk förtillfället, för vem vann hela bowlingen plus tre serier över joel och jönsson? hanna hanna hanna".  Ska vara på stan 08.00 imon bitti, bäst att sova nu.


HA HA HA



Idag har jag varit några timmar uppe hos morfar. Snart ska väll jag mormor och niklas åka och keeeka, niklas vill till max.

DAGENS

Dagens humör: tröttaglada ögon. Dagens mående: halvt illamående/bra. Dagens borde: plugga/städa mitt otroligt fresha rum. : Dagens fundering: förmånga dagar ifrån babe Dagens tråkigaste: kallt vitt väder. Dagens längtan: sommar/peace and love/att slippa klä på sig några ton kläder så fort man ska ta sig ut.
från classes hehehe. 
 


En sån här bild har ni väll aldrig sett? uh


FEEL IT.

Fyra dagar och arton timmar sen jag uppdaterade sist. Har legat sjuk så jag har tyvärr inte kunnat uppdatera i min famous blog! Lillan och lovan drog nyss, färgade lillans två hår dvs hennes riktiga och hennes fake. Blev bra och ihopflytande. Jag talar som en sann frisör. Imorgon ska jag köpa ett par nya jeans, jag måste! Måste kännas så skönt att kunna ha en oberoende inkomst, synd bara att jag inte är 18!!!!!!!!!!!! 
Jag har en fin systemkamera som bara ligger på golvet helt oladdad och oanvänd på jag vet inte hur länge, något att ta tag i. Klockan är 22.39 och jag är dyngtrött.


                         


RSS 2.0