High on life!

Blusarna är ifrån Asos!

Slagit mig ner i soffan med ett par feta hörlurare och en extreeeemt bra partylåt som bara väller ut, fundrar även på allt bra som kommer att hända och ske! Jag är så jävla taggad inför allt, taggad på livet, kan man säga så? HAHA känner att jag måste lugna ner mig och käka lite mat. Åker till falun om ett tag, chingg!!


Nu; skolan!Två lektioner och två timmars hål... Great!

Superfint,

    

Två helt ok fina blusar liksom!

Imorgon startar måndag med sovmorgon och kvällen kommer jag att avsluta som lärjunge, again! Men jag gillare.

Kör på en myskväll!

Igår spenderades kvällen hos camilla med hennes flickor. Blev lite vin, kex och grymt starka vitlöksbollar. Så starka att Joels farmor imorse hade fått lov att vädra hennes hus på grund av att det stank vitlök i varje rum haha. Fan vad illa jag måste ha luktat igår kväll när jag kom hem då!

Just nu sitter jag och camiegirl i soffan och väntar på ellen och nettan som strax kommer hit. Vi tänkte dra en repa och köpa massa chips, dipp och choklad! Synd att ellen valde sin sockerfria månad just nu hehe.. 

Fett rockar!

Nu har jag suttit med detta inlägg i tio minuter utan någon skriftlig framgång.. Men i alla fall så ska jag ut på en långpromenix nu i kylan, tänkte hälsa på mormor och morfar och även passa på att smocka i mig kräm och rinnande grädde på det medans jag ändå är där. Om ni aldrig har ätit det så har ni missat något! Mjölk är som vatten om man jämför med grädde, ju fetare desto bättre haha!

Bizznizz


Just nu sitter jag och väntar på Camilla och shampoo, hade inget hemma så hon fick bli offret att fixa hit lite.
Senare ska vi kika på en lägenhet, dra en shopping runda och sen avsluta med lite bizznizzz. Jag får ju
tyvärr vänta tills jag blir 18, så fram tills dess är jag med som lärjunge haha.


FaceOnsdag idag, och dagens planer är; att fixa min pälsmössa (om jag orkar ta mig ut i kylan) och glutta på Bibliotekstjvuen Jag gav det en chans och det är så irriterande bra! Så, tills ikväll tänkte väll ladda upp med
något smaskit att tugga på som alla andra kvällarna, lördag hela veckan vare ja..

Update! Jag lever, igen.

Ja, jag är väldigt dålig på att uppdatera. Så tack anonym för din lilla hat/pepp/sura/gulliga kommentar? Haha. Jag har för tillfället inget "viktigt" att komma med, jag jobbar, går i skolan och är en soffpotatis, ser mycket fram emot våren, varma sommardagar och förhoppningsvis utlandsresor, ohja ohjaaa!! Fast jag kan ju flika in med att jag ääälskar "Mickans" stil på kläder i solsidan. Och hennes hår, GAAAHH!!!


Mitt lilla majs!Lille mor.

Har slagit mig ner i soffan och tryckt i mig godispåsen och inväntar nu mat! Ikväll ska jag ha en myskväll med mamma som tidigare i veckan halkade i trappen och besökte akuten. Men nu är hon på bättringsvägen, dvs nu kan hon ta sig fram med hjälp av små myrsteg..

Och nu känner jag att det är dags att fylla 18! Kom igen nu, 27 maj snart är du häär!!Vackra kvinnor det här!Idag har jag varit ledig, himla skönt! Kvällsmiddagen idag var den supergoaste salladen som finns + vitlöksbröd.

Bilden i mittenraden längst till höger, hennes hår gaahhh!! Valerias (längst ner till höger) hår är väldigt crazy det också. NU vill jag har långt hår.. Det finns massa ideér men det är inte lätt att verkligen bestämma sig, och sen att göra det.

Positiv..

I förrår låg snön skitfint och typ glittrade, igår regnade det?! Och nu är allting bara slask och skit. Så nu
sitter jag och kollar på resor, i maj/juni ska jag dra till mitt älskade ayia napa och sitta på Nissi beach!
Spela vollyboll på stranden och sjunga karoke i barerna på nätterna, hur jävla nice låter inte det??????


Haha


Hipp hipp hurra hurra!

Idag fyller lillebror fjorton så nu ska vi hem till pappa på födelsedagsmiddag!


Efterkiss, eller?

Haha! Leopard, det kanske ser lite halv hoe ut? Vi får alltså se hur länge denna håller. Idag har jag besökt morfar och hängt med Wilma. Jag och wilma har pratat massa gamla minnen och man kan ju konstatera att vi var nog inte riktigt friska när vi var små! Enligt oss så va t.ex. flytningar efterkiss haha say what? Lite för mycket information för er kanske men men.. Imorgon åker hon tillbaka till Götet. Men lugn ba lugn snart sitter jag säkerligen brevid henne i göteborg och kollar på tv, eller Wilma? Känns verkligen helt sjukt att vi fyller 18 i år, vi fyller 18 tillsammans i maj. 2011kommer fanimig bli ett bra år. Jag är laddad haha!

Beachbody 2011!

Detta beachhair blir lite svårare att uppnå då tyvärr haha. Nu gäller det att bli sund fresh och fit for fight. Go!


Victoria Secret

I like the way!

Jag lever jag lever! Jag hade inga förväntningar överhuvudtaget inför nyår, men så bra det blev! Jag fick min nyårspuss (tycker kyss låter fult), och var med några utav mina bästa vänner. Men av någon konstig anledning missade jag alla raketerna som är så viktigt. Man kan ju undra vad jag gjorde för ute var jag då. Under kvällen bjöd Naughty på några brutala uppvisningar och då snackar vi inte strippning, nej det handlade om vurpor! Resten håller vi för oss själva. Jag tyckte det var säkrast att lämna kameran hemma och oj vad jag ångrar mig nu. Klart man vill ha superfina bilder ifrån nyårsafton! Men jag lyckades i vilket fall som helst samla på mig lite mobilbilder haha, vissa finare än andra..

Nu är det i alla fall ett nytt år, och nu ska jag bli den personen jag vill vara istället för att såsa runt och tänka "jag hinner, det ordnar sig bla bla". Inga dagliga undantag framöver. Jag har redan hunnit hängt nere på gymmet och i den riktningen ska det fortsätta. Gymmet kan man påstå är ett av mina nyårslöften, resten håller jag för mig själv. Nu jävlar!!


RSS 2.0