PYAMAS?

Fin bakgrund. Jag ville vara som naughty och har nu köpt dom skönaste byxorna som finns i min garderob!! Ett litet minus var att dom luktade fis när jag köpte dom. Fast det gör dom väll fortfarande eftersom jag inte hunnit tvätta dom haha.

MYS!


EN GAMMAL FINING

Himlen är full av moln. Och ikväll kör visst Mika, hade ingen aning om detta haha. Kövirå!!!! Fast imorgon blir det lite mer på riktigt.


BAD BAD BAD

Jag kommer ihåg när lotta sa: Hanna, nu är det bara hundra dagar kvar till peace and love!
Tiden bokstavligt talat springer förbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Mitt band sitter på, och den här veckan ska fan bli bra. Nu ska jag försöka fixa till min lilla kamera, blir för klumpigt med systemis. Tyvärr. Kommer bli en skitdålig uppdatering även denna vecka, men det gör inget! PUSSSSSSPUSS


mitt framtida boende när jag flyttar hemif...

imag0388 (MMS)

mitt framtida boende när jag flyttar hemifrån tror jag. Och detta är ändå långt iftån den fetaste som finns här nere, precis vid stranden! Fint alltså.


MYS

Nu far jag ner till västkusten tillsammans med mamma, niklas och ingen mindre än joel. Såklart haha. Om det blir fint väder kommer det säkert bli en toppenvecka. Annars kommer det bli en toppenvecka ändå! När jag kommer hem har peace and love sakta kommit igång. Kanske blir en bra updatering, kanske inte. Hejdå!!!!!!!!!!!


LMFAO


Fredag och jag ska ha soff party.

LÄGET UNDER KONTROLL?

Idag har jag sovit bort hela dagen på grund av min äckliga förkylning och mitt värkande öra som gör att jag inte kan sova på nätterna. Inatt sov jag i tre timmar, resten av tiden låg jag och halvgrina och gned hål i lakanet. Nästan. Idag har jag sovit bort hela denna fina dag, och går på panodil för att orka sitta upp. Nästan där med. Mitt öra är trasigt och jag hör ingenting på det. Nästan. Hanna vad gjorde du första veckan på sommarlovet? ingen-jäkla-ting. Tänkte bara meddela min situation.
På Söndag åker jag ner till Tylösand, det ska bli ganska fint!!

FINA


EN TILL FRÅGA

Lina R:
Har du anorexia?Hej igen "Lina" som har ställt tre frågor på en dag. Nej jag har verkligen inte anorexia, om du syftar på bilden så är den vriden i en annan vinkel och därför försvinner dom "kurvorna" jag lyckats äta upp mig och kämpat mig till. Jag har alltid varit smal. Och det har inte alltid varit lätt, med tanke på att jag själv vet hur mycket jag har ätit. När jag var mindre satt jag med bullpåsar och åt upp allt, för att sedan vänta på att jag skulle bli större.
Sen att få höra att man är smal, tycker jag är samma sak som att säga att någon är tjock. Det är inte så kul va. 
Min högsta önskan har alltid varit att gå upp i vikt. Så nej, mig var nog den sämsta personen du kunde ställa den frågan till. 

Nu lät det ju som om detta var värsta super problemet, så var det inte. Var nog mer personerna som slängde ur sig kalla kommentarer som hade problem. Nu fick "du" ett långt svar!


EN LITEN FRÅGA

Postat av: Wilma
Vad använder du för redigeringsprogram.. till den här bilden tex? :)


 Jag använder mig av PhotoScape. Och det är inte ett dugg komplicerat!

I SIDLED

Godmorgon! Jag trodde faktiskt jag skulle må bättre idag, men icke. Halsen svider som tusan och näsan rinner.. Men med panodil i kroppen så klarar jag allt! Och vart är sommarvädret, värmen? Sverige-regn-sommar i ett nötskal, typ. 
Saknar detta!


HAHA!

Vilken tjusig header jag kirrat. Den ska bytas ut snarast!! Nu ska jag lägga mig så jag förhoppningsvis kan andas utan någon fökylning imorgon. Natti


Update:
GONE!


ALLTSÅ, JAG ÄLSKAR DIG BEYONCÉ


LOVE IS ALL AROUND


SÖT

Jenny f:

"Vilken är din favorit klädaffär och dina favorit märken, snälla svara"
"BÖRJA SVARA PÅ KOMMENTARER SÅ FÅR DU MER LÄSARE"

Jadu jenny, jag har varken någon favorit kläd affär eller något märke. Om jag tycker ett plagg är snyggt spelar det ingen roll vad det är för märke eller om det inte är något speciellt märke överhuvudtaget. Sen angående "börja svara på kommentarer så får du mer läsare" tvivlar jag lite på haha! Hoppas du fick ett litet svar i alla fall.

EN SKOLAVSLUTNINGS KVÄLL

JAG LEVER


Men jag har nu fått ont i halsen och kokar i omgångar. Soffan har varit min plats i två dagar nu. Men jag ska väll försöka packa upp idag efter Kreta. GO!

Äntligen har vi sommarlov! Har dock inte s...

imag0364 (MMS)

Äntligen har vi sommarlov! Har dock inte samma känsla som när man var i 13-års åldern, det kommer väll! PUSSS


FYRA SMÅ FRÅN KRETA


1. Freeeesh..


2. Love you.


3. En riktigt nöjd man!


4. Brände som vanligt min klena hårbotten så denna snygga Gucci kepa för 34 spänn. Ja den är äkta?


ETT ÅR SEDAN


Ett år sedan. Farligt snabbt tiden går. Nu ska jag käka nudlar och toblerone, sen dra och kolla på min säkert helt fantastiskt fina lotta!! Om jag hinner kommer det säkert någon bild ikväll också.

Vi har haft en superfin vecka!!!

imag0333 (MMS)

Vi har haft en superfin vecka!!!


RSS 2.0