som en söndag ska vara

Jag och joel har spenderat hela dagen i soffan, kollat på film, tv program och ätit godis och chips för ett helt år framåt haha. Precis som en söndag ska vara. Nu väntas en hård vecka på falufri, tre lektioner under fem dagar, mitt scheema hitills! Känns braabraa braaaaa. Nu fortsätter jag med lite greveholm. Puss

what a feeeeeeliii-ing

Jag trodde det fanns en gräns på hur mycket man kan älska en person. Men jag har tydligen ingen gräns. Så jag fortsätter att älska lite till haha


crystal


kan inte sluta titta

När jag ser denna videon aah sån passion! Så himlaa fint!!!freak?Ledig betyder myskläder, sova och chips! I alla fall idag.

sommaren 09


run bitch run

Igår var som sagt jag och erik ner på svea igen. Vi är nog ganska bra träningspartners, ibland behöver vi knappt träna magen i maskin eftersom vi skrattar så mycket. Det ska ju vara kul att träna, och inte plågsamt! I morse gick jag upp med joel runt halv tio, kom hem och  somnade om för att sedan vakna klockan ett! Drog på mig springkläder och en keps och tyckte jag lite halvproffsig ut sådär. Men skenet bedrog, idag var jag hur tung i kroppen som helst och såg mindre snygg ut i den där kepan haha. Nu får det bli en dusch!


en sådan diskussion som man själv tycker är skitrolig.

Va gör du habibi?
Habbi?
Habibi=älskling på arabiska.
Jag vill inte att du kallar mig massa arabiska namn......
Haha!
Mm då är du min kärring.
Va?
Kärring=älskling på gammelsvenska.


Slänger in en liten mobilblogg. Angående...

Slänger in en liten mobilblogg. Angående håret så är det att få bort det slitna, vid axlarna skulle jag tro. Men jag ska försöka hålla mig ifrån en sax denna gången. Nu ska jag mysa ner mig i soffan i mitt söta victoria secret nattlinne som jag bland annat fick av mamma. Ha en fin kväll!


cut?

det är frågan


GODMORGON

Klickade in mig på gynnings blogg. Tack, nu fick även jag insperation till att börja träna igen haha. Senast jag var nere på Svea, var innan jul.. Nu kanske jag ska ta att leta reda på kortet igen istället för att låta det ligga och skräpa någonstans. Nu besöker jag svea på måndag, klart!


godmorgon

FREDAG HELA VECKAN

Idag har jag känt och sett ut som ett vandrande vrak, ingen rolig syn haha! Detta på grund av "utedagen" vi hade idag. Påtal om vrak så kan jag även passa på att meddela min livssituation, jag har ju som sagt lite problem med att äta. Invalid mun. Trots denna shit så har jag varit lite effektiv; jag har övningskört och jag var faktiskt ganska duktig idag, städat våningen och pluggat. Imorgon är jag ledig!


VOGUE
Idag har det varit en sån där dag då jag äter allting jag ser. Så därför ska jag slå mig ner i soffan igen, och fortsätta äta lite till. Gonatt

TVÅ SNYGGA HAHA

Idag kan jag i princip säga att jag är ledig. Denna dagen i skolan skulle ha bestått av att kolla på tre filmer, som ska kopplas ihop till tema arbeten vi ska starta med. Men om man såg filmerna på annan väg så kunde man stanna hemma. Därför sitter jag just nu nerkrypen i soffan med finduz på mitt lår och ska snart börja kolla på den första filmen; slum dog millionaire. Helt okej dag! Slippa ut i regnet, än så länge.


EN LITEN FRÅGA

Ella; Hur var din första dag i gymnasiet och kände du någon då? Kram

Min första gymnasiedag förra året när jag började ettan var väldigt nervös.
Jag hamnade i en klass där jag inte kände någon och ville därför byta till den andra klassen, där jag trots allt hade Ellen oh Erik. Men det gick inte i just då. Så jag blev kvar i klassen. Det är jag väldigt glad över idag, med tanke på att jag fått så fina vänner. Man skulle kunna tro att vi känt varann mycket längre än vad vi faktiskt har gjort! Man vill ju oftast lära känna eller få kontakt med de personer som verkar intressanta/roliga eller lik en själv. Du förstår nog vad jag menar! :-) Kram

CHOCK HIT, CHOCK DIT.

Jag har haft ett toppen sommarlov! Fick dock en chock imorse när jag skulle upp, och fick även en chock på stan när vinden tog tag i min klänning, och där stod jag. Mindre roligt! Nu ska jag samla lite krafter och försöka bota min föredetta fläskläpp, som numera har förvandlats till något mindre roligt, även det.  


I LOVE YOU

Min kära!
LIFE IS GOOD

Mamma befinner sig i Denver förtillfället och har det mer än bra! Nästa stop för hennes del blir Las Vegas, medans jag ska försöka ta mig ut på en springtur/p-walk. Så svårt kan det ju inte vara..

Dom senaste dagarna har jag faktiskt övningskört för första gången, och det gick över förväntningarna, riktigt bra. Så ingen skada skedd haha! Varit på ö-parti för fanny, mycket trevligt! Tillbringat mycket tid tillsammans med mormor och morfar. Och som vanligt hunnit kika på en film och myst tillsammans med min älskade joel.


SOMETIMES WE ALL NEED A PUSH

Ångest!


JAG SKULLE TACKA JA  


SATURDAY NIGHT

Blev en superbra kväll hos erik!
Fler bilder dyker upp på facebook så småningom, när datorn inte strejkar.

MALLIS

Har försökt att påbörja detta inlägg men det har inte gått nå vidare. Under tiden har jag hunnit med att besökt ica och rastat katten! Imorgon bär det av hem till erik på kalas. Oh på tal om ingenting så vore det riktigt skönt med en till utomlandsresa, nu till hösten.mallorca början på förra året


MER ÄN OKEJ!

Under dom två senaste dagarna har jag hunnit träffat mina fem flickor +lisa, varit duktig i hushållet som jag kan vara max fem gånger på år, ätit på tacobar som jag tycker är bland det godaste som finns tillsammans med mor och min broder. Till helgen åker mamma till USA. Jag har ju en liten önskelista, får se om den kommer uppfyllas haha. Nu ska jag fortsätta här hemma. Vi hörs


GAMLA GODINGAR

1. studenten förra året, haha!
2. balen.
3. jag och lillan i höstas.Jag och finduz har placerat oss ute i sole...

Jag och finduz har placerat oss ute i solen. Han har fått ett nytt superfint koppel, bandet är i rosa siden haha. Min lilla plupp. Det skulle även passa perfekt på den yorkshire terrier jag kommer köpa en dag ;-) Nu känns det som sommar igen!


SÖNDAG

Nu har jag tyvärr hundvaktat klart. Jag var så lycklig med en hund i min närvaro.

RSS 2.0